Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw skladu chemicznego maki caloziarnowej na czerstwienie chleba

Tytuł:
Wplyw skladu chemicznego maki caloziarnowej na czerstwienie chleba
The influence of chemical composition on the bread staling
Autorzy:
Buksa K.
Tematy:
bialko
sklad chemiczny
maka pelnoziarnista
czerstwienie pieczywa
maka caloziarnowa zob.maka pelnoziarnista
chleb
pentozany
maka zytnia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies