Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Failure and acoustic emission of potato tuber tissue of selected varieties in compression tests at various strain rates

Tytuł:
Failure and acoustic emission of potato tuber tissue of selected varieties in compression tests at various strain rates
Autorzy:
Zdunek A.
Konstankiewicz K.
Gancarz M.
Tematy:
failure
compression test
mechanical damage
tuber tissue
potato tuber
acoustic emission
potato
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Results of compression tests of various strain rates with measurements of the total counts sum of the acoustic emission for the samples of six selected potato varieties with various appropriations have been presented. It was shown that an increase in the strain rate cause a decrease in failure strain and an exponential increase in the total counts sum. No influence of the strain rate on the failure stress was observed. It was found that the total counts sums were higher in the case of edible medium-late varieties as compared to the medium-early starch varieties within the range of the strain rates studied. No such relation was found for the failure stress and failure strain.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies