Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of fat-mineral fish concentrate in broiler chicken diets on carcass quality and physiological indicators of blood

Tytuł:
Effect of fat-mineral fish concentrate in broiler chicken diets on carcass quality and physiological indicators of blood
Autorzy:
Dobrzanski Z.
Tronina W.
Mazurkiewicz M.
Trziszka T.
Tematy:
carcass quality
fat-mineral fish concentrate
energy content
broiler
fat supplementation
blood
poultry meat
blood parameter
chicken
meat quality
protein content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies