Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Microstructure and technological meat quality of geese from conservation flock and commercial hybrids

Tytuł:
Microstructure and technological meat quality of geese from conservation flock and commercial hybrids
Mikrostruktura oraz cechy technologiczne miesa gesi ze stada rezerwy genetycznej i komercyjnych mieszancow
Autorzy:
Gumulka M.
Wojtysiak D.
Kapkowska E.
Poltowicz K.
Rabsztyn A.
Tematy:
animal breeding
commercial hybrid
technological quality
goose
animal feeding
Zatorska goose
White Koluda breed
meat quality
microstructure
meat parameter
musculus biceps femoris
musculus pectoralis superficialis
conservation flock
technological parameter
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies