Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The content of volatile free fatty acids in milk cultured with yoghurt bacteria

Tytuł:
The content of volatile free fatty acids in milk cultured with yoghurt bacteria
Zawartosc lotnych WKT w mleku ukwaszonym kulturami jogurtowymi
Autorzy:
Baranowska M.
Tematy:
free fatty acid
milk
yoghourt bacteria
volatile fatty acid
yoghourt culture
yoghourt
storage period
fat content
milk component
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies