- Tytuł:
- Techniczne i organizacyjne warunki w produkcji i obrocie paszowym
- Autorzy:
- Korol W.
- Tematy:
-
akty prawne
stan mikrobiologiczny
Rozporzadzenie Nr 882-2004-EC
przemysl paszowy
systemy jakosci
dodatki paszowe
przeciwutleniacze
jakosc
Rozporzadzenie Nr 854-2004
system HACCP
Rozporzadzenie Nr 853-2004
bezpieczenstwo pasz
Zakopane konferencja
procesy technologiczne
prawo europejskie
zanieczyszczenia pasz
produkcja pasz
Unia Europejska
Europejski Fundusz Producentow Pasz
jakosc handlowa
obrot towarowy
tluszcz paszowy
wymagania techniczne
pasze przemyslowe
organizmy zmodyfikowane genetycznie
higiena pasz
Rozporzadzenie Nr 852-2004
konferencje
kontrola produkcji - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł