Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Muscle fibre types in pigs of different genotypes in relation to meat quality

Tytuł:
Muscle fibre types in pigs of different genotypes in relation to meat quality
Autorzy:
Klosowska D
Fiedler I.
Tematy:
pig
skeletal muscle
fibre
muscle fibre
muscle microstructure
genotype
animal genotype
MyoD gene
pig meat
meat quality
pork quality
animal nutrition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies