Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of kappa-carrageenan on colour stability of model products with different levels of fat

Tytuł:
Effect of kappa-carrageenan on colour stability of model products with different levels of fat
Autorzy:
Dolatowski Z J
Olszak M.
Tematy:
kappa-carrageenan
colour stability
model product
different level
fat
meat product
oxidation-reduction potential zob.redox potential
redox potential
colour analysis
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies