Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uzytki zielone jako czynnik ksztaltowania jakosci i obiegu wod w obszarach wiejskich

Tytuł:
Uzytki zielone jako czynnik ksztaltowania jakosci i obiegu wod w obszarach wiejskich
Autorzy:
Jankowska-Huflejt H.
Tematy:
obszary wiejskie
uzytki zielone trwale
regulacja stosunkow wodnych
stosunki wodne
erozja gleb
jakosc wody
uzytki zielone
obieg wody
ochrona gleb
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies