Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A comparative chromatographic analysis with HPLC of the content of phenolic acids occurring in two varieties of dittany [Dictamnus albus cv.Albiflorus and cv.Rosa Purple]

Tytuł:
A comparative chromatographic analysis with HPLC of the content of phenolic acids occurring in two varieties of dittany [Dictamnus albus cv.Albiflorus and cv.Rosa Purple]
Autorzy:
Baj T.
Wolski T.
Tematy:
herb
Dictamnus albus
dittany
Albiflorus cultivar
chromatographic analysis
Rosa Purple cultivar
high performance liquid chromatography
phenolic acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies