Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartosc rzezna oraz jakosc miesa jagniat owiec ras gorskich

Tytuł:
Wartosc rzezna oraz jakosc miesa jagniat owiec ras gorskich
Slaughter value and meat quality of mountain breed lambs
Autorzy:
Pompa-Roborzynski M.
Kedzior W.
Tematy:
mieso jagniece
wartosc rzezna
rasy zwierzat
jagnieta miesne
wiek zwierzat
jakosc
owce
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies