Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The melting of native domain structure in effector activation of IgG studied by using Congo Red as a specific probe

Tytuł:
The melting of native domain structure in effector activation of IgG studied by using Congo Red as a specific probe
Autorzy:
Piekarska B
Roterman I.
Rybarska J.
Konieczny L.
Kaszuba J.
Tematy:
immunoglobulin
molten globule state
Congo Red
effector activity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies