Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyniki badania cech jakosciowych i sensorycznych elementow kulinarnych mlodego bydla rzeznego rasy ncb

Tytuł:
Wyniki badania cech jakosciowych i sensorycznych elementow kulinarnych mlodego bydla rzeznego rasy ncb
Study of quality and sensorical traits of different culinary cuts from young slaughter cattle of Polish Fresian breed
Autorzy:
Grzeskowiak E
Borzuta K.
Strzelecki J.
Tematy:
bydlo
zwierzeta mlode
bydlo nizinne czarno-biale
mieso wolowe
ocena jakosci
wyrozniki jakosci
barwa
kruchosc miesa
mieso kulinarne
bydlo rzezne
tusze wolowe
cechy jakosciowe
analiza jakosciowa
soczystosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies