Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Efekt genu RN minus w zakresie cech jakosci miesa swin pochodzacych z krzyzowania rasy w.b.p., linii p.b.z.-23 oraz knurow linii P-76 i rasy hampshire

Tytuł:
Efekt genu RN minus w zakresie cech jakosci miesa swin pochodzacych z krzyzowania rasy w.b.p., linii p.b.z.-23 oraz knurow linii P-76 i rasy hampshire
Autorzy:
Przybylski W.
Kocwin-Podsiadla M.
Kaczorek S.
Krzecio E.
Noveau J.
Monin G.
Tematy:
wedzenie
wydajnosc technologiczna
mieso wieprzowe
jakosc
mieszance
swinia wielka biala polska
trzoda chlewna
gen RN minus
swinia linii P-76
swinia linii 23
gotowanie
krzyzowanie zwierzat
swinia hampshire
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies