Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw podawania preparatu Garlivit kurczetom brojlerom na wybrane cechy uzytkowe i jakosc miesa

Tytuł:
Wplyw podawania preparatu Garlivit kurczetom brojlerom na wybrane cechy uzytkowe i jakosc miesa
The effect of administering Garlivit formulation to broiler chickens on selected production and qualitative traits
Autorzy:
Jakubowska M.
Gardzielewska J.
Majewska T.
Karamucki T.
Pudyszak K.
Matusevicius P.
Tematy:
udzial miesni piersiowych
sklad chemiczny
zywienie zwierzat
wartosc rzezna
wyciag z czosnku
dodatki do wody
mieso gotowane
jakosc
mieso drobiowe
tuszki drobiowe
masa tuszki
cechy organoleptyczne
preparat Garlivit
buliony
brojlery kurze
drob
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies