Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of short-term vitamin E supplementation to bulls fed different concentrates on vitamin E content in body tissues and oxidative stability of kidney fat

Tytuł:
Influence of short-term vitamin E supplementation to bulls fed different concentrates on vitamin E content in body tissues and oxidative stability of kidney fat
Wplyw krotkotrwalego podawania witaminy E buhajom, otrzymujacym rozne pasze tresciwe, na zawartosc witaminy E w tkankach ciala i odpornosc na utlenianie tluszczu nerkowego
Autorzy:
Flachowsky G.
Kuhn K.
Schneider A.
Daenicke R.
Tematy:
odpornosc na utlenianie
zawartosc kwasow tluszczowych
bydlo
pasze tresciwe
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
pszenica
watroba
witamina E
krew
czas utleniania
kukurydza
buhaje
tkanki zwierzece
miesien najdluzszy grzbietu
tluszcz nerkowy
zawartosc witamin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies