Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wzrost drozdzy w modelowym serze i ich wplyw na degradacje bialek i tluszczu

Tytuł:
Wzrost drozdzy w modelowym serze i ich wplyw na degradacje bialek i tluszczu
Yeast growth in model cheese and their effect on protein and fat degradation
Autorzy:
Czajgucka A.
Chrzanowska J.
Juszczyk P.
Szoltysik M.
Polomska X.
Wojtatowicz M.
Tematy:
lipoliza
szczepy drozdzy
sery
wzrost mikroorganizmow
degradacja tluszczu
degradacja bialka
proteoliza
drozdze
cheese
fat degradation
lipolysis
microorganism growth
protein degradation
proteolysis
yeast
yeast strain
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies