Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical processing of raw florets of dyers saffron and successful extraction of a resulting product [carthamin]: an approach to improve conventional methods

Tytuł:
Chemical processing of raw florets of dyers saffron and successful extraction of a resulting product [carthamin]: an approach to improve conventional methods
Obrobka chemiczna surowca z platkow szafranu oraz udana ekstrakcja produktu koncowego [kartaminy]: dalsze doskonalenie powszechnie stosowanych metod
Autorzy:
Saito K.
Katsukura M.
Tematy:
kartamina
szafran
kwiaty
ekstrakcja
platki korony
biochemia roslin
adsorpcja na celulozie
obrobka chemiczna
oczyszczanie
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies