Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia nad wplywem wybranych hydrokoloidow na stabilnosc modelowych ukladow emulsji napojowych

Tytuł:
Studia nad wplywem wybranych hydrokoloidow na stabilnosc modelowych ukladow emulsji napojowych
Studies on the effect of some hydrocolloids on stability of model beverage emulsions
Autorzy:
Dluzewska E.
Tematy:
stabilizatory
guma tragakant
skrobia modyfikowana
emulsje napojowe
guma arabska
emulgatory
stabilnosc
guma ghatti
wlasciwosci stabilizujace
hydrokoloidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies