Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chitin immobilization of pectinolytic enzymes used for apple juice depectinization

Tytuł:
Chitin immobilization of pectinolytic enzymes used for apple juice depectinization
Autorzy:
Komorowska A
Trzcinska M.
Sieliwanowicz B.
Tematy:
depectinization
chitin
pectinolytic enzyme
food technology
immobilization
Pectopol PT preparation
apple juice
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies