Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka mikroflory naturalnie fermentujacych zakwasow piekarskich pochodzacych z roznych regionow polskich

Tytuł:
Charakterystyka mikroflory naturalnie fermentujacych zakwasow piekarskich pochodzacych z roznych regionow polskich
Characteristic of sourdough microflora from different region of Poland
Autorzy:
Chablowska B.
Piasecka-Jozwiak K.
Szkudzinska-Rzeszowiak E.
Kliszcz M.
Rozmierska J.
Stecka K.
Tematy:
regiony
rzemioslo
piekarnie
piekarstwo
Polska
zakwas piekarski
charakterystyka mikrobiologiczna
mikroflora
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies