Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of chemical composition and in vitro organic matter digestibility of herbage samples at different stages of maturity before and after collection through oesophageal fistula

Tytuł:
Comparison of chemical composition and in vitro organic matter digestibility of herbage samples at different stages of maturity before and after collection through oesophageal fistula
Porownanie skladu chemicznego i strawnosci substancji organicznej in vitro zielonki, zbieranej w roznych okresach dojrzalosci, oznaczanych w probach swiezych i pobieranych z przetoki przelykowej
Autorzy:
Valdes C.
Giraldez F.J.
Mantecon A.R.
Bermudez F.F.
Tematy:
przetoka przelykowa
substancje organiczne
sklad chemiczny
strawnosc
koniczyna
zycica
wartosc odzywcza
zielonki
fazy dojrzalosci biologicznej
owce
badania in vitro
kostrzewa
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies