Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wplywu substancji utleniajacych na wartosc wypiekowa maki odmian pszenicy

Tytuł:
Ocena wplywu substancji utleniajacych na wartosc wypiekowa maki odmian pszenicy
Autorzy:
Gil Z.
Bogdanowicz M.
Tematy:
ocena jakosci
dodatki do zywnosci
wartosc wypiekowa
piekarstwo
utleniacze
polepszacze pieczywa
maka pszenna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies