Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Estimation of smoltification of hatchery-reared sea trout [Salmo trutta morpha trutta L.] based on body morphology

Tytuł:
Estimation of smoltification of hatchery-reared sea trout [Salmo trutta morpha trutta L.] based on body morphology
Ocena stopnia smoltyfikacji pochodzacych z wylegarni troci [Salmo trutta morpha trutta l>] na podsawie danych morfologicznych
Autorzy:
Debowski P.
Robak S.
Dobosz S.
Tematy:
ATP-azy
aktywnosc enzymatyczna
morfometria
rybactwo
kationy sodu
wylegarnie
enzymy
troc
Salmo trutta m.trutta
kationy potasu
cechy morfologiczne
smoltyfikacja
wysrebrzenie lusek
ryby
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies