Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O ochratoksynie A i potrzebie przestrzegania zasad dobrej praktyki produkcyjnej

Tytuł:
O ochratoksynie A i potrzebie przestrzegania zasad dobrej praktyki produkcyjnej
Autorzy:
Piesiewicz H.
Tematy:
plesnie
bezpieczenstwo zywnosciowe
higiena produkcji
przemysl spozywczy
zboza
ochratoksyna A
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
mikotoksyny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies