Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie zmian objetosci suszonej tkanki roslinnej podczas rehydracji

Tytuł:
Badanie zmian objetosci suszonej tkanki roslinnej podczas rehydracji
Study on changes in the plant tissue volume during rehydration
Autorzy:
Witrowa-Rajchert D
Tematy:
owoce suszone
warzywa suszone
tkanki roslinne
skurcz suszarniczy
zmiany objetosci
pecznienie
gestosc
rehydracja
porowatosc
dried fruit
dried vegetable
plant tissue
drying shrinkage
volume change
swelling
density
rehydration
porosity
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies