Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods

Tytuł:
Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods
Sklad chemiczny i strawnosc in vitro bialka koncentratow chloroplastycznych koagulowanych roznymi metodami z soku lucerny
Autorzy:
Baraniak B.
Tematy:
badania in vitro
koncentrat bialkowy z lucerny
koncentraty bialkowe
koncentraty chloroplastyczne z soku lucerny
poziom chlorofilu
sklad chemiczny
strawnosc
zawartosc bialka ogolnego
zawartosc bialka wlasciwego
zawartosc cukrow redukujacych
zawartosc karotenoidow
zawartosc polifenoli
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies