Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The nutritive value of hulled and huless barley for growing pigs. 2. Determination of in vivo and in vitro energy and in vivo ileal amino acid digestibility

Tytuł:
The nutritive value of hulled and huless barley for growing pigs. 2. Determination of in vivo and in vitro energy and in vivo ileal amino acid digestibility
Wartosc pokarmowa jeczmienia zwyczajnego i bezluskowego dla rosnacych swin. 2. Oznaczenie strawnosci energii metodami in vivo i in vitro oraz jelitowej strawnosci aminokwasow metoda in vivo
Autorzy:
Huang G.
Sauer W.C.
He J.
Ramirez M.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies