Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie zjawiska impedancji w mikrobiologii i higienie zywnosci

Tytuł:
Wykorzystanie zjawiska impedancji w mikrobiologii i higienie zywnosci
Application of the impedance phenomenon in the microbiology and hygiene of food
Autorzy:
Lobacz A
Kowalik J.
Ziajka S.
Tematy:
mikrobiologia zywnosci
higiena zywnosci
system HACCP
zywnosc
jakosc mikrobiologiczna
ocena
metody oceny
metoda impedymetryczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rapid microbiological methods, which quickly evaluate the quality of food products, play an important role in food trade. Moreover, they are used in food safety assurance systems, e.g. HACCP. The article discusses a method based on the impedance phenomenon, its main basics, available impedance devices and the area of application of the impedimetric method in food microbiology and hygiene.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies