Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of water and glycerol addition on thermal processing, rheology and microstructure changes of potato starch

Tytuł:
The influence of water and glycerol addition on thermal processing, rheology and microstructure changes of potato starch
Autorzy:
Wojtowicz A.
Van der Goot A.J.
Tematy:
potato starch
glycerol addition
shearing
thermal treatment
water
rheology
microstructure change
thermoplastic starch
biopolymer
packaging material
food industry
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies