Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studies on the antinutritive components in rye grain. VI. Effect of dietary fiber fractions on protein digestibility in rats

Tytuł:
Studies on the antinutritive components in rye grain. VI. Effect of dietary fiber fractions on protein digestibility in rats
Autorzy:
Rakowska M
Kupiec R.
Rybka K.
Tematy:
protein digestibility
antinutritive component
rye
antinutritive compound
dietary fibre
human nutrition
inbred line
rat
rye grain
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies