Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Estimation of some chosen physical properties of extrudates obtained from corn semolina and oat bran mixtures

Tytuł:
Estimation of some chosen physical properties of extrudates obtained from corn semolina and oat bran mixtures
Autorzy:
Rzedzicki Z.
Szpryngiel B.
Sobota A.
Tematy:
water absorption
physical property
raw material
process temperature
corn semolina
moisture content
extrudate
extrusion-cooking
oat bran
mixture
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies