Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Content of protein and its fractions in milk of Simmental cows with regard to rearing technology

Tytuł:
Content of protein and its fractions in milk of Simmental cows with regard to rearing technology
Zawartosc bialka oraz jego frakcji w mleku krow simentalskich z uwzglednieniem technologii chowu
Autorzy:
Krol J.
Litwinczuk Z.
Litwinczuk A.
Brodziak A.
Tematy:
Simmental breed
cow
milk
protein
rearing technology
protein content
feeding system
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies