Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

PN-EN ISO 22000 systemy zarzadzania bezpieczenstwem zywnosci - wymagania dla wszystkich organizacji w lancuchu zywnosciowym

Tytuł:
PN-EN ISO 22000 systemy zarzadzania bezpieczenstwem zywnosci - wymagania dla wszystkich organizacji w lancuchu zywnosciowym
PN-EN ISO 22000 food safety management systems requirements for any organization in the food chain
Autorzy:
Tomala D.
Palacha B.
Tematy:
norma PN-EN ISO 22000
bezpieczenstwo zywnosci
przemysl spozywczy
lancuchy zywnosciowe
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
producenci rolni
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Omówiono zakres nowej normy ISO 22000 opracowanej wyłącznie dla branży spożywczej. Podano cele normy, jej strukturę oraz korzyści dla przedsiębiorców włączonych w łańcuch żywnościowy.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies