Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Baza surowcowa przetworstwa miesa w Polsce w aspekcie integracji z Unia Europejska

Tytuł:
Baza surowcowa przetworstwa miesa w Polsce w aspekcie integracji z Unia Europejska
Autorzy:
Pospiech E.
Borzuta K.
Tematy:
przetwory miesne
Unia Europejska
zywiec rzezny
Polska
przetworstwo miesa
jakosc
baza surowcowa
polityka rolna
mieso
integracja gospodarcza
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies