Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of some physical processes on the tannic acid content of soybean, lentil, kidney bean, peas and field bean seeds

Tytuł:
Effect of some physical processes on the tannic acid content of soybean, lentil, kidney bean, peas and field bean seeds
Wplyw wybranych procesow fizycznych na zawartosc kwasu taninowego w nasionach soi, soczewicy, fasoli, grochu i bobu
Autorzy:
Winiarska-Mieczan A.
Kiczorowska B.
Tematy:
physical process
tannic acid content
soybean
lentil
kidney bean
pea
field
bean seed
legume seed
baking
cooking
steaming
soaking
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies