Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of protein source, vitamin E and phenazine ethosulfate on developmental competence and quality of porcine embryos cultured in vitro

Tytuł:
Effects of protein source, vitamin E and phenazine ethosulfate on developmental competence and quality of porcine embryos cultured in vitro
Autorzy:
Gajda B.
Bryla M.
Smorag Z.
Tematy:
fetal calf serum
phenazine ethosulphate
bovine serum albumin
in vitro
protein source
pig
vitamin E
embryo
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies