Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Lead and cadmium content in the meat tissues of fish from water ecosystems in the vicinity of a pesticide tomb

Tytuł:
Lead and cadmium content in the meat tissues of fish from water ecosystems in the vicinity of a pesticide tomb
Autorzy:
Skibniewska K.A.
Guziur J.
Marzec Z.
Zareba S.
Grzybowski M.
Szarek J.
Tematy:
cadmium content
pesticide tomb vicinity
carp
aquatic ecosystem
fish pond
fish
lead content
bream
meat tissue
roach
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies