Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of chilling and freezing on selected properties of eggplant Solanum melongena L.

Tytuł:
Effect of chilling and freezing on selected properties of eggplant Solanum melongena L.
Autorzy:
Kluza F.
Domin M.
Wolak S.
Buczkowska H.
Tematy:
cryoscopic temperature
freezing
eggplant
structure
Solanaceae
Solanum melongena
thawing
colour
fruit
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The state of knowledge about eggplant and the methods of its storage is the subject of the paper. In the experimental part, the effect of freezing treatment on eggplant fruits was investigated and the range of its cryoscopic temperature was determined.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies