Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku chmielu [Lupuli strobili] oraz czerwonej herbaty Pu-Erh [Yunan] na ograniczanie oksydacji lipidow tkanki miesniowej sledzi w czasie zamrazalniczego przechowywania

Tytuł:
Wplyw dodatku chmielu [Lupuli strobili] oraz czerwonej herbaty Pu-Erh [Yunan] na ograniczanie oksydacji lipidow tkanki miesniowej sledzi w czasie zamrazalniczego przechowywania
Autorzy:
Stodolnik L.
Kryza K.
Dziebowska K.
Tematy:
utlenianie
przechowywanie
chmiel
herbata czerwona
herbata Pu-Erh
sledzie
przeciwutleniacze
szyszki chmielowe
Lupuli strobili
dodatki do zywnosci
ryby mrozone
lipidy
aktywnosc przeciwutleniajaca
ryby
tkanka miesniowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies