Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Structural and functional changes of bovine carbonic anhydrase as a consequence of temperature

Tytuł:
Structural and functional changes of bovine carbonic anhydrase as a consequence of temperature
Autorzy:
Sarraf N. S.
Saboury A.A.
Ranjbar B.
Moosavi-Movahedi A.A.
Tematy:
temperature
functional change
enzyme carbonic anhydrase
bovine carbonic anhydrase
structural change
circular dichroism
Arrhenius plot
activation energy
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The temperature dependence of the activity and structure of the enzyme carbonic anhydrase was studied. The Arrhenius plot shows a jump which is seen usually in proteins with more than one subunit or with one subunit but more than one domain. Since carbonic anhydrase has only one subunit with one domain, the fine conformational changes of the protein motifs could only be detected through circular dichroism polarimetry. It seems that the jump in Arrhenius plot is a result of some slight structural changes in the secondary and tertiary structures of the enzyme.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies