Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wysokiego cisnienia na jakosc i trwalosc surowej poledwicy wedzonej z rozna iloscia substancji peklujacych

Tytuł:
Wplyw wysokiego cisnienia na jakosc i trwalosc surowej poledwicy wedzonej z rozna iloscia substancji peklujacych
Autorzy:
Hac-Szymanczuk E.
Waskiewicz S.
Mroczek J.
Windyga B.
Sciezynska H.
Fonberg-Broczek M.
Porowski S.
Tematy:
przetwory miesne
trwalosc
wedzenie
wysokie cisnienia
substancje peklujace
poledwica surowa wedzona
ocena sensoryczna
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies