Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Study on the nutritive value of dextrin as a carbohydrate source for pigs weaned at 21 days of age

Tytuł:
Study on the nutritive value of dextrin as a carbohydrate source for pigs weaned at 21 days of age
Autorzy:
Lee C.H.
Han Y.K.
Lee K.U.
Kim J.D.
Cho W.T.
Ko T.G.
Han I.K.
Tematy:
pig
glucose
dextrin
sucrose
maize starch
lactose
nutritive value
weaned pig
carbohydrate
growth performance
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies