Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakosc tusz oraz przydatnosc technologiczna miesa swin ras zlotnickich

Tytuł:
Jakosc tusz oraz przydatnosc technologiczna miesa swin ras zlotnickich
Results of the study on carcass quality and technological suitability of meat obtained from Zlotnicka pigs
Autorzy:
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Strzelecki J.
Buczynski J.T.
Lisiak D.
Janiszewski P.
Tematy:
przydatnosc technologiczna
wartosc rzezna
trzoda chlewna
swinia zlotnicka biala
tusze wieprzowe
jakosc
swinia zlotnicka pstra
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies