Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of alternated share of corn and oats ingredients on the fatty acid content in extrudates

Tytuł:
The effect of alternated share of corn and oats ingredients on the fatty acid content in extrudates
Wplyw zmiennego udzialu komponentow kukurydziano-owsianych na zawartosc kwasow tluszczowych w ekstrudatach
Autorzy:
Lipiec A.
Pisarski R.K.
Tematy:
corn
oat
ingredient
fatty acid content
extrudate
extrusion-cooking
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies