Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartosci wybranych zwiazkow przeciwutleniajacych w mrozonych warzywach w zaleznosci od obrobki wstepnej, warunkow skladowania i sposobu przygotowania do spozycia

Tytuł:
Zmiany zawartosci wybranych zwiazkow przeciwutleniajacych w mrozonych warzywach w zaleznosci od obrobki wstepnej, warunkow skladowania i sposobu przygotowania do spozycia
Changes in the contents of selected antioxidants in frozen vegetables as dependent on preliminary processing, conditions of storage and method of preparing for consumption
Autorzy:
Gebczynski P.
Tematy:
przechowywanie
sklad chemiczny
beta-karoten
zmiany zawartosci
przeciwutleniacze
ocena organoleptyczna
warzywa
warzywa mrozone
obrobka wstepna
witamina C
polifenole
przygotowanie do spozycia
karotenoidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies