Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie analizy dyskryminacyjnej do porownania ekstraktow torfowych

Tytuł:
Wykorzystanie analizy dyskryminacyjnej do porownania ekstraktow torfowych
Using the discriminant analysis to compare peat extracts
Autorzy:
Bejger R.
Golebiowska D.
Nicia P.
Tematy:
spektrometria UV-VIS
parametry optyczne
parametry fizykochemiczne
torf wysoki
torf
ekstrakty alkaliczne
torf niski
analiza dyskryminacyjna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies