Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartosc pokarmowa nasion dwoch odmian soi w zaleznosci od sezonu wegetacyjnego i terminu zbioru

The field experiments were conducted in Prusy (near Krakow) to describe the effects of a growing season and different harvest dates on seed and protein yields and amino acid composition of two Polish cultivars of soybean. The course of weather conditions modified seed and protein yields. Seed protein and seed fat content were negatively correlated. The most favourable dare of harvest, ensuring high yields and high quality of grain, was the first half of September.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies