Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Warunki weterynaryjne wymagane przy prowadzeniu skupu, uboju i przetworstwa miesa zwierzecego, przy ich rozbiorze oraz przy przetworstwie i skladowaniu przetworow miesnych

Tytuł:
Warunki weterynaryjne wymagane przy prowadzeniu skupu, uboju i przetworstwa miesa zwierzecego, przy ich rozbiorze oraz przy przetworstwie i skladowaniu przetworow miesnych
Autorzy:
Ralowska Z
Tematy:
przetwory miesne
przepisy prawne
uboj zwierzat
skup
rozbior tuszy
zwierzeta rzezne
przetworstwo miesa
skladowanie
warunki weterynaryjne
meat product
law regulation
slaughter
purchase
carcass partition
slaughter animal
meat processing
storage
veterinary condition
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies