Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie korelacji pomiedzy obrobka surowca a poziomem skladnikow w koncentratach bialkowych flokulowanych z soku lucerny

Tytuł:
Badanie korelacji pomiedzy obrobka surowca a poziomem skladnikow w koncentratach bialkowych flokulowanych z soku lucerny
The studies on the corrlation between the treatmet of the raw materials and the level of components in protein concentrates flocculated from alfalfa juice
Autorzy:
Baraniak B.
Tematy:
koncentraty bialkowe
sklad chemiczny
obrobka surowcow
zawartosc mikroelementow
poziom skladnikow pokarmowych
koncentraty flokulowane
zawartosc makroelementow
sok roslinny
aminokwasy siarkowe
zwiazki azotowe
sok z lucerny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies